IzzahKids – Brand Izzah Punya Tau!

Kalau baca blog Mama dia ada cerita pasal IzzahKids. Apa tu IzzahKids?

Kalau nak tau Izzah ada jenama pakaian kanak-kanak sendiri dah. Nama jenama tu IzzahKids – sempena nama Izzah…he..he

Mama order label baju IzzahKids ni sebelum raya. Pastu sebulan lepas tu baru dapat label tu. Jumlahnya ada dalam 2,300 keping label. Waaah… banyak tu!

Rajin ke Mama nak jahit baju sampai 2,300 helai? Muah..ha..ha..ha

Oh.. Izzah pun ada company sendiri tau *walaupun Mama yang register*. Nama company Izzah ialah Izzah Kids Resources.

Company ni akan handle segala urusan Little Mama’s Love Baby Boutique dan Little Kids Photography.

Fuhh.. kalau Mama business woman… kiranya Izzah ni business baby la ye..

I Ramble a Lot! Do Read My Other Related Posts:

  • No Related Posts

  5 comments for “IzzahKids – Brand Izzah Punya Tau!

  1. saznira
    14/01/2012 at 10:28 pm

    salam kak izzah nak tanya ni… kat mana akak tempah tag jenama baju akak tu ye…. blh bagi saya contact die x saya ade jahit baju kanak2 perempuan… slama ni x de tag… so igt nak buat tag la… pls…harap akak sudi tolong….tq

    • linda
      08/03/2012 at 12:56 pm

      salam izzah, blh x nak th kat mn tmph tag ni?

    • lina
      19/03/2012 at 11:21 am

      @saznira, awak dapat tak contact buat label? saya pon nak buatla label sendiri..bole kongsi? sazul3105@gmail.com

  2. izzah
    21/03/2012 at 10:02 am

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge