Belajar Matematik Online | Video Matematik Mathzier Bantu Anak Anda Pandai Matematik Tanpa Perlu Ke Kelas Tambahan!

Anda tahu anak anda lemah matematik tetapi adakah anda tahu apa puncanya?

3 sebab kenapa anak tidak pandai matematik adalah :

  1. Anak tidak tumpu perhatian semasa guru mengajar matematik di sekolah. Tiada ulangan sebaik habis topik. Cikgu terus maju ke topik seterusnya sebab silibus yang padat dan perlu dihabiskan dalam masa yang ditetapkan.
  2. Anak tertinggal apa yang cikgu ajar apabila keluar ke tandas atau menyertai latihan sukan dan pertandingan pada waktu persekolahan
  3. Silibus yang tinggi, bilangan murid yang ramai dan masa pembelajaran yang tidak mencukupi. Silibus matematik sekolah rendah semakin tinggi, jadi cikgu mengajar cepat untuk menghabiskan silibus dan tidak dapat tumpu perhatian pada semua murid kerana bilangan murid yang padat.

Tips Belajar Matematik Mudah Pandai Matematik

Sebab itu anda tidak boleh harapkan sekolah atau cikgu 100%. Sokongan anda sebagai ibubapa untuk menyambung dan memperkukuh apa yang dipelajari di sekolah semasa di rumah adalah sangat penting.

Saya mempunyai 2 anak yang masih belajar di sekolah rendah. Saya dapati anak-anak saya memang TIDAK FOKUS belajar matematik di sekolah.

Saya terpaksa belajar semula matematik mengikut silbus sekolah rendah untuk mengajar anak-anak saya supaya pandai matematik!

Saya tidak dapat hantar anak-anak saya ke kelas tambahan disebabkan kekangan wang, masa dan tenaga. Saya rasa saya boleh ajar anak saya matematik dengan lebih baik dan menjimatkan.

Tetapi ramai ibubapa tidak tahu cara yang betul dan tidak dapat beri komitmen untuk ajar anak matematik di rumah. Sesunguhnya mengajar anak sendiri adalah sangat mencabar!

Haaa, di sini pentingnya Mathzier.

Pakej Mathzier – Slide, Video & 300 Soalan Latih Tubi Matematik

Semua topik demi topik matematik sekolah rendah, Cikgu Fadli ajar melalui video Mathzier sama macam beliau ajar dalam kelas.

Video matematik Mathzier ini anak anda boleh ulang tayang sampai betul-betul faham. Anak boleh terus buat latihan dalam buku teks dan modul yang disediakan.

Tips Belajar Matematik Mudah Pandai Matematik

Video matematik Mathzier ini juga boleh di akses walau pun semasa balik kampung atau pergi bercuti di dalam dan luar negara. Asalkan ada capaian internet!

Tips Belajar Matematik Mudah Pandai Matematik

Kalau dah download video Mathzier ke dalam tab atau laptop, lagi senang. Tak perlu ada internet pun boleh belajar matematik.

Modul Mathzier mengandungi lebih 300 soalan yang Cikgu Fadli bina sendiri berdasarkan buku teks. Siap ada skema jawapan lagi.

Masa cuti umum yang panjang atau hujung minggu, elok sangat anak-anak belajar matematik melalui kelas tambahan Mathzier di rumah.

Setiap bab Mathzier memang selaras dengan apa yang anak belajar di sekolah.

Jadi anak belajar di sekolah, pengukuhan pula melalui video, slide dan modul matematik Mathzier, InsyaAllah cepat faham dan pandai.

Tips Belajar Matematik Mudah Pandai Matematik

Tips Belajar Matematik Mudah Pandai Matematik

Tips Belajar Matematik Mudah Pandai Matematik

Tips Belajar Matematik Mudah Pandai Matematik

ORDER MATHZIER SEKARANG! – Tekan Sini

*Ini adalah produk digital dalam bentuk fail PDF. Anda boleh download dan cetak.